Hei kaikki! Tällä kertaa kalenterin avaakin Ciesse! Lueskelin noita vanhoja joulukalenterijuttuja ja huomasin olleeni ollut välillä töykeä ja vihainen. Antakaa anteeksi, sillä tämä on tressaavaa hommaa. Tänä vuona homma kyllä helpottuu koska Xerlianin lisäksi apunani on Mantsu! Jos joku ei tiedä tätä, eikä ole katsonut viime vuoden luukkuja, niin idea on siis se että joka päivä ilmestyy luukku aina jouluaattoon asti. Luukut eivät ole aina jouluisia ja osa niistä voivat olla kisoja. Myös The Sims pelisarjoihin liittyvää materiaalia on luvassa.  Tämä eka luukku ei ole ehkä niin jouluinen ja suunniteltu enemmän The Sims 3:men pelaajille. Nauttikaa!



Tässä olisi yksi simi nimeltään Laia Haere. Hän on vampyyri, mutta hänestä on kaksi versiota. Vampyyriversio Supernatural ja/tai Iltahuvit lisäosan omistajille ja 'ihmisversio' niille, joilta nämä lisäosat puuttuvat. Tarvitset siis vampyyriversioon toisen yllämainituista lisäosista. 


Saat käyttää häntä ihan vapaasti tarinoissa, normaalissa pelamiisessa jne. Voit myös muokata hiusten, silmien tai ihonväriä, mutta et kasvonpiirteitä Mutta et saa käyttää häntä perustana joillekin toiselle simillä, etkä ladata häntä muualle omanasi tai muuten väittää niin. Jos käytät häntä jossain blogin tapaisessa, niin linkitä takaisin tänne. 



Ladatut eivät tule simin mukana vaan tässä on linki niihin:
Hiukset: Anubis (AdjustShine Higlitghts)
Mekko: Anubis
Kengät: Elexis
Kulmakarvat: Elexis
Minulla on myös käytössäni korvaat ihot ja silmät, joten hän saattaa näyttää erilaiselta peleissänne. 



Simi tulee .sim tiedostona joten lisää se SavedSims kansioosi The Sims 3 kansioosi. Lisäapua lataamiseen saat Radolasta. Simin mukana ei tule ladattuja riippumatta latasitko vampyyri vai normaaliversion. 



Kuva simistä ilman vampirismiä CreateASim tilassa. Kuvia ei ole muokattu mitenkään muuten, kuin pienentämällä ja rajaamalla, joten hän näyttää tältä pelissäni. JOS SIMISSÄ ON JOTAIN ONGELMIA, NIIN KERTOKAA MINULLE NIISTÄ. 

LATAA TÄSTÄ IHMISVERSIO (PERUSPELILLE)

LATAA TÄSTÄ VAMPYYRIVERSIO (ILTAHUVIT TAI SUPERNATURAL LISÄOSAT OMISTAVILLE)